Käyttöehdot

1 Yleistä
Herättäjäjuhlien verkkokauppa on Herättäjä-Yhdistyksen (myöhemmin palveluntuottaja) internet-palvelu. Verkkokaupassa myydään Herättäjäjuhlien ruoka- ja kahvilippuja.

2 Rekisteröityminen ja tilaaminen
- Tilauksen tekeminen edellyttää rekisteröitymistä.
- Käyttäjän tulee noudattaa huolellisuutta verkkokauppaa käyttäessään.

3 Tekijänoikeudet ja tekijänoikeuden lähioikeudet
Herättäjäjuhlien verkkokaupan sisältö ja tietokanta on tekijänoikeuksin suojattu.

4 Käyttäjän vastuu
Verkkokaupan käyttäjä vastaa siitä, että hän on ikänsä puolesta ja muutoin oikeutettu tekemään oikeustoimia (mukaan lukien maksujen ja tilausten tekeminen). Käyttäjä vastaa näiden ehtojen, lainsäädännön, viranomaismääräysten tai hyvän tavan vastaisesta palvelun ja sen sisältämän aineiston käytöstä palveluntuottajalle tai kolmannelle osapuolelle aiheutuneesta vahingosta.

5 Palveluntuottajan vastuu
Palveluntuottaja ei vastaa käyttäjälle tai kolmannelle osapuolelle palvelun mahdollisesti sisältämistä virheistä tai puutteellisuuksista aiheutuvista välittömistä tai välillisistä vahingoista. Palveluntuottaja ei vastaa palvelun mahdollisista toimintakatkoksista esimerkiksi huoltotöiden, teknisten vikojen tai muiden vastaavien syiden vuoksi eikä tietoliikenneyhteyksien mahdollisista toimintakatkoista.

6 Oikeudet muutoksiin
Palveluntuottajalla on oikeus muuttaa palvelun sisältöä, toimintaa ja näitä käyttöehtoja palvelun kehittämiseksi tai muusta tarpeellisesta syystä.
Jatka
0 tuotetta